Meri Meri

Het verhaal van Meri Meri is ooit begonnen in Los Angeles in 1985 door ontwerpster Meredithe aan haar keukentafel. Met leuke kaartjes en andere stationary. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid met meedere ontwerpers en is het gevestigd in Cheltenham Engeland. Nu hebben ze meer dan alleen kaartjes, ook leuke knuffels kussens en accessoires. Op dit moment hebben wij onderstaande artikelen  in ons assortiment.

Sorteer op
 • Meri Meri Unicorn kaartje met kwastje
  Meri Meri Unicorn kaartje met kwastje

  Wat een prachtig kaartje met een mooie en leuke tekst! Always be yourself unless you can be a unicorn.... Then always be a unicorn!. Een mooi en origineel kaartje versierst met een roze kwastje! Dit is een dubbele kaart met een…

  € 5,95
 • Meri Meri Cat rattle
  Meri Meri Cat rattle

  Wat een lief rammelaartje van Meri Meri. Dit schattige katje heeft leuke kleurige oortjes en maakt een zacht rammelend geluid. Het rammelaartje is gemaakt van organisch katoen en heeft een houten trekring.

  Gevoerd met een…

  € 9,00
 • Meri Meri Bunny cushion
  Meri Meri Bunny cushion

  Wat een lief kussen van Meri Meri. Dit prachtige konijnen kussen staat erg mooi als decoratie in de kinderkamer. Ze is gemaakt van fluweel katoen en heeft leuke neon details aan de binnenkant van de oren.

  Gevoerd met een…

  € 20,00
 • Meri Meri Dog rattle
  Meri Meri Dog rattle

  Wat een lief rammelaartje van Meri Meri. Dit schattige hondje heeft leuke kleurige oortjes en maakt een zacht rammelend geluid. Het rammelaartje is gemaakt van organisch katoen en heeft een houten ring.

  Gevoerd met een polyester…

  € 11,00
© 2012 - 2024 Kdootjes - Leuke & originele kadootjes, Speelgoed, Maileg, Kinderboekjes, Tassen en meer | sitemap | rss