Contactformulier

Let op!!! t/m 24 oktober zijn we gesloten ivm vakantie. U kunt wel bestellen maar de bestellingen worden pas vanaf 25oktober weer verzonden (op volgorde van binnenkomst het kan zijn dat bij drukte het er nog een dag langer over doet). De showroom is ook gesloten.

Bestelt u tijdens onze vakantie dan krijgt u 10% korting met code: herfstvakantie

Bezoek adres(zie bedrijfsgegevens voor postadres):

Middenjoght 1A                                                

2235 AK Valkenburg Zuid Holland (vlakbij Leiden/Katwijk)

071 4084638

 

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10-17.00 uur. Het kan zijn dat je doorgeschakeld wordt naar de voicemail (van Christine Kdootjes.nl), dan hebben we onze handen vol of zijn we in gesprek, spreek een bericht in dan bellen we zo snel mogelijk terug.        

Kom langs om de producten te bekijken of om je bestelling af te halen(let op alleen betalen met PIN!)Onze showroom is geopend op (uitgezonderd feestdagen):

  • Maandag van 10.30-14.30 uur 
  • Donderdag van 10.30-14.30uur
  • Op afspraak
© 2012 - 2017 Kdootjes - Leuke en originele kadootjes, speelgoed, tassen, portemonnees en lifestyle artikelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Let op!!! t/m 24 oktober zijn we gesloten ivm vakantie. Vanaf 25 oktober verzenden we weer Accepteren Meer informatie
Let op!!! t/m 24 oktober zijn we gesloten ivm vakantie. U kunt wel bestellen maar de bestellingen worden pas vanaf 25oktober weer verzonden (op volgorde van binnenkomst het kan zijn dat bij drukte het er nog een dag langer over doet). De showroom is ook gesloten. Bestelt u tijdens onze vakantie dan krijgt u 10% korting met code: herfstvakantie