Over ons

  

Over ons: Wij zijn een klein bedrijf opgestart door 4 ouders, gevestigd in Valkenburg ZH (gemeente Katwijk vlakbij Leiden). Wat wij misten in onze directe omgeving maar ook op internet was een leuke gezellige kadowinkel met unieke en originele kadootjes die niet op elke straathoek te krijgen zijn. Kadootjes voor kinderen maar ook leuke kadootjes voor je vrienden of voor jezelf.  Wij hebben divers speelgoed, portemonnees, lifestyle artikelen, woonaccessoires en leuke gadgets. Makkelijk te bestellen vanuit je luie stoel en je kan het laten bezorgen waar je maar wilt.

Woon je in de buurt en wil je toch even de artikelen in het echt zien of je bestelling ophalen, dan is dat mogelijk tijdens de openingsdagen van de showroom en op afspraak. Ook hebben we regelmatig extra openingsdagen dit melden we via nieuwsbrieven of socialmedia. Wil je op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen? Volg ons dan:

Facebook       Twitter       Google+      Pinterest

Naast de kadowinkel verkopen we de laatste 3 dagen van het jaar vuurwerk onder de naam Kdootjesvuurwerk.nl.

Voor de vuurwerkverkoop werken we samen met de grootste vuurwerk importeur van Nederland, Lesli Vuurwerk. Het vuurwerk van Lesli Vuurwerk wordt volgens strenge kwaliteits- en veiligheidseisen ontwikkeld en geselecteerd en is allemaal voorzien van CE markering. Ook het vuurwerk is gemakkelijk en eenvoudig online te bestellen via de webshop van kdootjesvuurwerk.nl bij vuurwerkplanet. En natuurlijk ook in onze showroom in Valkenburg ZH.

© 2012 - 2018 Kdootjes - Leuke & originele kadootjes, speelgoed, tassen en portemonnees | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel